Voluntar de profesie, editia a doua

M-am bucurat tare mult zilele trecute cand am vazut anuntul referitor la cea de-a doua editie a programului Voluntar de profesie, demarat anul trecut de Fundatia Vodafone. Despre prima editie am discutat cu Elena Serban, Director al Fundatiei, in cadrul emsiunii Lume Buna, pe care o moderez la Radio Lynx
Dar, vorba lunga....Asa ca sa trecem la lucrurile concrete: 
Fundatia Vodafone lanseaza a doua editie a programului Voluntar de Profesie, pentru cei care si-au dorit intotdeauna sa ii ajute pe cei aflati in dificultate, dar nu au gasit momentul potrivit pentru a face acest lucru.
Anul acesta 15 voluntari vor avea ocazia sa lucreze pentru o perioada de 6 luni intr-un ONG din Romania.
Alege o organizatie non profit in domeniul sanatatii, prevenirii abandonului familial, educatiei sau organizatii care desfasoara programe pentru batrani si tineri cu dizabilitati sau cu nevoi speciale. Gandeste-te ce poti face tu pentru acestia, ia legatura cu un ONG, pregateste un proiect, iar Fundatia Vodafone iti plateste salariul si cheltuielile administrative, daca ne convingi ca esti cea mai potrivita persoana.
Perioada de inscriere in program este 31 mai – 14 iunie. Daca esti ales voluntar de profesie vei putea pune in practica proiectul tau la organizatia pe care ai ales-o in perioada septembrie 2011 – februarie 2012. Toate detaliile le gasiti aici : https://www.vodafone.ro/fundatia-vodafone/fundatia-vodafone/voluntar-de-profesie/Vodafone/despre-program/index.htm
Anul acesta, la fel ca si la edtiia anterioara, m-am bucurat enorm sa vad ca si Asociatia Sfantul Stelian este pe lista organziatiilor care vor primi voluntari :) Astfel, o recomdare personala: aplicati pentru acest ONG, veti avea multe de invatat si multi oameni foarte faini pe care ii veti intalni! 


Comentarii

Postări populare