Institutul de Management si Dezvoltare Durabila da startul creativitatii pe Strada Copiilor


Institutul de Mangement si Dezvoltare Durabila (IMDD) organizeaza alaturi de Biblioteca Central Universitara “Carol I” sectiunea dedicata Artelor pentru Copii – Strada Copiilor, in cadrul evenimentului cultural in aer liber “Strada de C’Arte”.
IMDD, partener strategic al Bibliotecii Central Universitare “Carol I”, va organiza activitati in sectiunea dedicata copiilor - Strada Copiilor, care va fi amplasata pe strada C.A Rosetti. Micii vizitatori se vor putea implica in ateliere de desen, pictura, modelaj si scriere creativa, recompensate cu diplome si premii. Toate jocurile si activitatile propuse de IMDD promoveaza educatia alternativa, exprimarea libera a imaginatiei copiilor, incurajand si implicarea activa a parintilor.
Pasionatii celor 7 arte sunt chemati sa vizioneze piese de teatru, expozitii de pictura si arhitectura, standuri de carte cu un design aparte, lounge-uri de exterior, ateliere de creatie pentru copii, proiectii de filme, dezbateri si dialoguri despre arta cu Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Andrei Plesu, Dan C. Mihailescu, Sandra Pralong, Razvan Exharhu si tururi gratuite ale Bibliotecii. Pentru iubitorii mersului pe bicicleta vor fi puse la dispozitie centre de inchiriere.
In perioada 17-24 septembrie 2011 strazile limitrofe Bibliotecii C.A Rosetti, Boteanu, Benjamin Franklin si Nicolae Golescu vor fi inchise.
Programul Strada de C’Arte: http://stradadecarte.ro/program/.
Programul Strada Copiilor: http://stradadecarte.ro/arte-pentru-copii/.

Comentarii

Postări populare