Ganduri pentru 2012




   Desi mi-am facut constiincioasa si anul acesta lista de rezolutii pentru 2012, am tot amanat sa scriu despre ea pe blog. Dar, cum mi s-a dovedit inca o data faptul ca totul se intampla cu un motiv, vineri dimineata am primit o surpriza foarte frumoasa de la The Re Concept ( platforma de responsabilitate sociala a Coca-Cola HBC Romania-promit sa revin cu un post despre aceasta), mai exact am primit aceasta roata a faptelor bune pentru 2012.
   Jucandu-ma cu cercul rezolutiilor pentru 2012, am fost placut surprinsa sa vad ca prima mea promisiune, a doua si treia sunt una si aceeasi: sa imi restabilesc echilibrul. Ori domnii/domnisoarele de la The Re Concept au aranjat rezultatele ori inseamna ca asta trebuie sa fie rezolutia mea pentru 2012. Inclin cu toata taria spre a doua varianta, asa ca mi-am reorganizat gandurile pentru 2012 si in loc de o lista frumos aranjata pe agenda, scriu aici si mi-am notat in capul listei, ca anul acesta va fi despre regasirea echilibrului, in relatia cu mine, cu ceilalti, cu jobul, cu lumea in gen
eral. Desi, fiind balanta, sunt curioasa cum voi face acest lucru….

     Cei care ma cunosc indeaproape stiu ca pentru mine anul 2011 a fost pentru mine de tipul 3 in 1. Nu neg ca am avut parte de multe lucruri faine, dar a fost un an agitat, fara directie si cu prea multa sare si mult prea mult piper.
       Anul acesta, echilibru va fi cuvantul de ordine. Si organizare. Si inspratie. Atat. Apoi restul vine de la sine si pot lucra in tihna la planul meu de a cuceri lumea. Asa ca, tragand linie, vreau ca anul 2012 sa nu mai insemne doar o lista de tipul “sa slabesc, sa invat o limba straina, sa calatoresc mai mult”, ci vreau sa fie un an linistit, cu oameni buni si frumosi, cu zambete, paste & vin.

 Acum sunt curioasa sa stiu care sunt gandurile voastre pentru 2012...

Sursa foto

Postări populare