Playlist de vara



Dragi prieteni,  


Povesteam zilele trecute cu cativa prieteni despre vacanta, unde, cand cu cine ne-am petrecut concediul si ce locuri frumoase am descoperit. Anul acesta eu m-am reintors la prima mea dragostea, Italia. Am pasit pentru prima data pe pamant italian acum 8 ani si mi-am petrecut cateva vacante descoperind unele dintre cele mai frumoase orase din aceasta tara. Desi nu am mai fost acolo de 4 ani, anul acesta m-am reintors cu mare drag si dor de aventura italiana. M-am plimbat cam doua saptamani prin sudul Italiei, asa ca am avut destul timp sa descopar si sa redescopar locuri, lucruri, mancaruri, melodii....Mi-ar trebui cateva posturi bune sa va povestesc despre tot si toate, asa ca ma voi opri doar asupra melodiilor, caci acestea sunt subiectul principal de astazi.


Asa cu va spuneam, in discutia cu prietenii mei, am povestit si despre descoperirile noastre muzicale si nu numai. Pentru aceasta vacanta eu am optat pentru un playlist destul de variat, care a inclus de la melodii pur comerciale de vara pana la evergreenuri, fara de care nu prea plec de acasa. Dat fiind perioada petrecuta in Italia, am avut grija sa includ melodii ale cantaretilor de aici.

Asadar, iata top ten-ul melodiilor mele din aceasta vara ( ordinea este aleatorie).















Lista e ceva mai lunga, dar le-am ales pe cele pe care butonul de Repeat nu le-a ocolit prea des. Voi ce aveti in playlist zilele acestea?





Postări populare