Performanta nu are limite sau lectii despre imposibil cu Cosmin Jurcan, primul speaker motivational roman cu handicap

Saptamana aceasta am avut placerea sa il cunosc pe Cosmin Jurcan, Presedinte al Fundatiei Licinium si primul speaker motivational cu handicap din Romania.  Cosmin a fost invitatul meu la emisiunea Lume Buna pe care o realizez la Radio Lynx.

Impreuna, am discutat despre Fundatia pe care a initiat-o, ale carei proiecte vin in sprijinul tinerilor cu handicap si care, in unele cazuri, au fost adevarate premiere, despre cum si-a inceput cariera de speaker motivational, la varsta de 17 ani, adresandu-te unei sali de peste 200 de persoane, dar si  cum putem vedea dincolo de limitari propriile. Asa cum spune si Cosmin in interviu, nu exista probleme, exista provocari. 

Mai mult decat atat, am vorbit despre conferinta Performanta nu are limite, care a avut loc pe 7 aprilie. In cadrul acesteia, alaturi de Cosmin Jurcan, au mai fost speakeri Tedy Necula, speaker, regizor de film si motivator, Mihaela Lulea, campioană europeană la paracanoe si Ruxandra Dragomir, jucatoare profesionista de tenis. Principala tema: cum imposibilul trebuie sa fie doar ridiculizat, nu luat drept reper. 

Mai jos regasiti emisiunea completa, iar interviul incepe la minutul 28. 


Comentarii

Postări populare