Atelier pentru organizatii neguvernamentale- Brandraising: cum construim si cum comunicam brandul organizatiei

Salutare prieteni,

In aceasta vara va invit la invatat. Nu orice, ci cum stau lucrurile cu brandul organizatiei neguvernamentale, ce inseamna, cum il construim si cum comunicam astfel incat sa avem certitudinea ca ceea ce se reflecta la exterior descrie intocmai cine suntem, ce facem si ce valori avem.

Pe 25 iulie si pe 1 august va invit la o intalnire offline, la un training pe care l-am gandit tinand cont de nevoile si particularitatile organizatiilor neguvernamentale, despre si cu care am povestit in ultimii 7 ani, de cand fie vorbesc la radio despre si cu ele, fie lucrez pentru ele.

Credit foto William Iven


Asadar, detaliile pe care e musai sa le stiti sunt urmatoarele:

Inscrierea la aceste cursuri este deschisa tuturor celor care activeaza in cadrul unei organizatii neguvernamentale, insa sunt incurajati sa se inscrie cu precadere reprezentanti ai organizatiilor mici si mijlocii, aflate la inceput de drum.

Agenda cursului destinat construirii brandului va include: cum definim brandul, care este rolul brandingului intr-o organizatiei neguvernamentala, cum construim un brand care defineste personalitatea si pozitia organizatiei noastre, cum comunicam cu partenerii, cum crestem vizibilitatea organizatiei si ce instrumente gratuite (sau aproape gratuite) avem la indemana.

Participantii la trainingurile de vara vor beneficia gratuit de 2 ore de consultanta post training si acces la unul dintre webinariile pe care le pregatesc pentru toamna. 


Contravaloarea unui curs este de  60 Ron, sumele achitate sustinand proiectele Asociatiei Fluens destinate tinerilor din centrele de plasament si batranilor institutionalizati. Numarul maxim de participanti per curs este de 15 persoane.

Cursurile incep la ora 9 30 si vor avea o durata de  4 ore si se vor derula la sediul Asociatiei Fluens, din str. Lucacesti, nr. 4, sector 6, Bucuresti. Fiecare participant va primi un certificat ce va atesta prezenta sa la cursurile alese.



Inscrierea o faceti accesand acest link.


Aceste cursuri sunt realizate la invitatia Asociatiei Fluens si sunt destinate sa sprijine programele lor. De asemenea, aditional, in aceeasi perioada, va puteti inscrie la cursurile de Scrierea proiectelor destinate organizatiilor neguvernamentale. Informatii complete despre acestea regasiti aici.


Aveti nevoie de informatii pe care nu le regasiti in randurile de mai sus? Atunci un email cu intrebarile voastre trebuie sa ajunga la training@asociatiafluens.ro. 

Va astept!

Comentarii

Postări populare