Institutul de Management si Dezvoltare Durabila dezbate educatia la firul ierbii pe Strada de C’Arte


Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (IMDD) organizeaza dezbaterea ”Educatie la firul ierbii”, avand ca tema educatia formala vs educatia informala vs educatia nonformala. Evenimentul va avea loc joi, 22 septembrie, de la ora 19.30 la ora 20.30, pe strada Boteanu (vis-à-vis de Biserica Boteanu, pe spatiul verde special amenajat). Dezbaterea are loc in cadrul celui mare eveniment cultural de anul acesta, Strada de C’Arte, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”.
Evenimentul va fi informal si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 21 de ani.
Moderatorul evenimentul este doamna Monica Ghiurco, realizator TVR, iar co-moderatori /speakeri vor fi doamna Conf. univ. dr. Mireille Radoi - Biblioteca Centrala Universitara “Carol I” (BCU), Andreea Stoiciu - Institutul de Management si Dezvoltare Durabila (IMDD), Dragos Novac - Metropotam si arh. Bogdan Babici - Tecon.
“Este nevoie de mai multa deschidere si dezbateri reale cu privire la sistemul educational actual. Nu este necesar sa enumar multiplele motivatii care genereaza aceasta nevoie...le simtim cu totii. IMDD promoveaza si sustine proiecte educationale, care ofera solutii viabile, bazate pe implicarea activa a tinerilor. Aceasta dezbatere aduce intr-un cadru lipsit de constrangeri atat tineri cat si reprezentanti ai educatiei formale, nonformale si informale, pentru a discuta despre provocarile mediului actual si influenta acestuia asupra formarii tinerilor.”, a subliniat Andreea Stoiciu, Director IMDD.

Despre Strada de C’Arte
Dezbatera face parte din cadrul celui mai mare eveniment cultural in aer liber din Romania, “Strada de C’Arte”. Acesta are loc in perioada 17-24 septembrie 2011 si transforma  strada C.A. Rosetti si strazile Boteanu si Golescu intr-o zona pietonala animata de teatru, de muzica, pictura, film, internet gratuit si ateliere de creatie pentru copii, de 14 edituri si 14 birouri de arhitectura. 
Despre Institutul de Management si Dezvoltare Durabila
Institutul pentru Management si Dezvoltare Durabila este o organizatie non-guvernamentala care promoveaza si sprijina valoarea, excelenta si calitatea in societatea romaneasca. IMDD ofera un cadru institutional deschis de dezbatere responsabila si identificarea solutiilor pentru  promovarea normalitatii si renasterea spiritului civic in tara noastra. Sustinem programele de dezvoltare in domeniul educational, tehnologic si al resurselor regenerabile. Ne implicam activ in implementarea politicilor si strategiilor economico-sociale, de dezvoltare rurala si de integrare a valorilor traditionale.

Comentarii

Postări populare