Lume Buna la Radio Lynx – Cum foloseste societatea civila instrumentele de PR?

Later edit: Emisiunea de luni poate fi urmarita aici si aici.

Cat si cum  utilizeaza organizatiile nonguvernamentale din Romania instrumentele puse la dispozitie de PR? Cat de bine conectate sunt acestea cu lumea online? De ce ar trebui societatea civila sa investeasca in construirea imaginii sale si cum poate face acest lucru? Acestea sunt doar cateva din intrevarile la care ne vor raspunde  doi oameni de comunicare, care lucreaza in ONGuri din Romania.
Ioana Traista, manager de comunicare in cadrul GRASP si Dorian Ilie, responsabil comunicare Centrul de Resurse Juridice sunt invitati in emisiunea Lume Buna de luni, pentru a discuta despre ce inseamna sa fii comunicator pentru societatea civila, care sunt provocarile zilnice, care sunt tendintele pentru anul 2012 in materie de PR pentru ONGuri si cum vad ei lumea societatii civile din prisma omului de PR.
Pentru cei care doresc sa afle mai mult despre fiecare emisiune care va avea loc de acum incolo, sa aiba acces la arhiva emisiunilor si poate si alte surprize pe viitor, urmariti pagina: http://www.radiolynx.ro/emisiuni/63-lume-buna.html. Pentru a asculta emisiunea in direct este suficient sa mergeti pe www.radiolynx.ro la ora 14.00.

Stire postata initial aici

Postări populare