MEET THE ROMANIAN ARTISTS- Loc de întâlnire pentru artiști la lucru by Arta nu mușcă


Tare m-am bucurat atunci când am primit un email din partea Loredanei Munteanu, inițiatoare și iubitoare de frumos  la Asociația Arta nu mușcă , prin care mă invita la un nou event pe care organizația pe care a înființat-o îl realizează. Și, pentru că veștile bune trebuie împărtășite cu prietenii, mai jos regăsiți informațiile cu privire proiectul Meet the Romania Artists - Loc de întâlnire pentru artiști la lucru. Sper să ne întâlnim într-un număr cât mai mare!  

Asociaţia Arta nu muşcă vă invită miercuri, 22 august 2012, începând cu ora 20:00, la evenimentul pilot, din seria “Meet the romanian artists “,  ce se va  desfăşura la L8 by Stephan Pelger (Șos. Nordului, nr.7-9).

Arta nu muşcă & L8 by Stephan Pelger mizează pe creativitate și  inovativitate în selecționarea artiștilor. Meet the romanian artists este mai mult decât o declarație cultural artistică, este un adevărat spectacol, semnătura talentului pur românesc. 

Artiștii la lucru își vor prezenta creația, fie în formă incipientă, ce va fi continuată live, fie în formă finală. Daniel Rădulescu este un tînăr artist grafician, de 22 ani, din Brașov, care propune desenul în nisip, într-un spațiu special amenjat și o lucrare grafică, nefinalizată,în detaliu și tuș. Smooth jazz-ul este actul pregătit de La pasion de una rosa & soprana, Aleka Potîngă.Actrița Andreea Enia va susține un recital de 2 poezii, iar momentele de dans vor fi din zona tango-ului.


Despre Arta nu mușcă

Arta nu mușcă susține tinerele talente și adevăratele valori românești, realizând o serie de  manifestații desfășurate, într-o manieră modernă și atractivă. Evenimentele sunt create tot de două tinere, pasionate de artă și de cultura frumosului, menite să surprindă creația, artistul și omul.Postări populare