The Rest is tomorrow, is yesterday, is always @Galateca

Daca nu ati fost deja la Galeria Galateca, trebuie neaparat sa ii treceti pragul: un spatiu inedit, cu un design futurist si evenimente unul si unul va vor aduce intr-o lume a artei, a frumosului si a dupa-amiezelor cu muzica buna si prieteni dragi.

Inca de la deschidere, am incercat sa imi fac vreme sa ajung la evenimentele pe care le-au organizat si sa le spun si prietenilor despre cel mai nou loc din Bucuresti in care pot descoperi aerul unei galerii si a unui loc din afara. Mai mult decat atat, de curand s-a deschis si Gallery Shop, de unde pot fi achizitionate accesorii unicat, obiecte deco, genti, haine (printre care si preferetale mele de la MurMur) si cate si mai cate. 

Ieri, 12 aprilie, a avut loc evenimentul 5 o'clock tea, un eveniment integrat in cadrul expozitiei The Rest is Yesterday, ultima din seria expozitiilor dedicate modei contemporane sau designului de fashion din 1600 si pana in zilele noastre. 

Zambete, ceai aromat, muzica din alte vremuri, gustari, toate au facut deliciul unei dupa-amieze intre prieteni si au dat startul weekendului. 

Mai jos regasiti o selectie de fotografii ale expozitiei The Rest is Yesterday, realizate pentru Galateca de Radu Sandovici ( www.verizon.ro), iar curand veti gasi pe pagina lor de Facebook si o selectie de fotografii de la evenimentul de ieri. 

















Postări populare