PARTICIPĂ LA H3 - HEALTHCARE IN HOSPITALS

Comunitatea 𝐎𝐒𝐂-𝐇𝐚𝐜𝐤𝐚𝐭𝐡𝐨𝐧𝐬 revine cu provocarea unei competiții de tip hackathon: 𝗶̂𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝟱-𝟳 𝗺𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝘃𝗮 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝗹𝗼𝗰 𝗰𝗲𝗮 𝗱𝗲-𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗶𝗮 𝗲𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗲 𝗮 𝗛𝟯-𝗛𝗲𝗮𝗹𝘁𝗵𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶𝗻 𝗛𝗼𝘀𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘀 𝗛𝗮𝗰𝗸𝗮𝘁𝗵𝗼𝗻. Ediția din acest an 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐟𝐚̆𝐬̦𝐮𝐫𝐚 𝐢̂𝐧 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭 𝐡𝐢𝐛𝐫𝐢𝐝, 𝐢̂𝐧 𝐈𝐚𝐬̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞. 


În cadrul competiției, un line-up mixt de mentori va sprijini echipele sa transforme ideile în MVPs. Mă bucur sa mă pot alătura acestora în calitate de mentor, la Iași. 


Tema generală este 𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞, iar echipele și participanții vor putea dezvolta proiecte în funcție de patologiile sau problemele pe care le selectează.


Concurenții se pot înscrie pentru unul din cele două tipuri de proiecte: proiecte aflate într-o anumită etapă de dezvoltare sau dezvoltarea de proiecte noi. Pentru prima secțiune, se va urmări modul în care sunt îmbunătățițe proiectele pe parcursul celor 3 zile de concurs, iar pentru cea a proiectelor noi, se va ține cont de perioada limitată de timp în care acestea au fost aduse de la stadiul de idee, la cel de proof of concept.


https://h3.hackathons.ro



Înscrierile se pot realiza 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥 𝐬𝐚𝐮 𝐢̂𝐧 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞. Echipele competitoare vor fi mixte din punct de vedere al profilului profesional: tehnic, medical, marketing/business, organizatorii urmând a modela componența echipelor pentru a asigura distribuția echitabilă a rolurilor. Toți concurenții vor beneficia de sprijinul unor mentori, pentru fiecare domeniu, care le vor oferi sfaturi și ghidaj pentru finalizarea proiectelor la care lucrează.


Detalii despre H3, inclusiv formularul de înregistrare, sunt disponibile pe pagina competiției: https://h3.hackathons.ro/ 


𝗣𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢e! 


Comentarii

Postări populare