Sa o ajutam pe micuta Rebecca!


Dragi prieteni,

Poate multi dintre voi sunteti chiar in acest moment pe drum catre destinatiile pentru minivacanta de 1 mai, impreuna cu cu cei dragi. Din pacate, chiar in acest moment o micuta de numai 1 luna si jumatate incearca din rasputeri sa traiasca si are nevoie de ajutorul nostru urgent. Din pacate, timpul pe care il avem la dispozitie pentru a o ajuta este extrem de scurt. De aceea va rog va alocati cateva minute din timpul vostru si sa cititi povestea ei. Orice ajutor este binevenit!

Rebeca are doar o luna si jumatate si foarte recent a fost diagnosticata cu o malformatie grava la inima, "coarctatie de aorta". Dupa un consult la Cluj, la Institutul Inimii si un alt consult la Bucuresti, la spitalul Budimex, medicii romani au refuzat sa o opereze. Singura sansa a Rebecai este sa fie dusa in Turcia, la Istanbul pentru a fi operata. Timpul este insa o problema, intrucat la momentul actual inima ei functioneaza doar la 30% din capacitate, nu se stie cat timp va mai rezista (ar trebui operata in maxim o saptamana). Operatia este foarte costisitoare, aprox. 30-35 mii de euro, suma de care parintii copilului nu dispun.

Fiecare dintre noi putem contribui, pentru ca acest bebelus sa primeasca o sansa la viata. Indiferent cat, ajutorul nostru conteaza.
     
Pentru cei care doresc sa faca o donatie, acestea sunt informatiile de care aveti nevoie:

IBAN-ul: RO93BRDE445SV97466804450, deschis la ag. BRD Metav
Titular GHEORGHE ILEANA MIHAELA
Persoana de contact: Draghici Claudia
Telefon:             0726.399.651 begin_of_the_skype_highlighting            0726.399.651      end_of_the_skype_highlighting      



Actele medicale ale Rebeccai, care atesta problemele cu care se confrunta:














Va multumesc!












Postări populare