Cadouri din viitor

Gata! A inceput! Luna cadourilor, desigur, perioada in care toti, mai mici, mai mari, femei si barbati, suntem in cautarea acelui cadou perfect pe care sa il oferim celor dragi. Daca veti intra pe un magazin online, veti resfoi o revista sau veti merge intr-un magazin obisnuit veti putea observa ca in propunerile de cadouri de la domni vor predomina gadgeturile, pe cand la doamne vor fi mai multe ustensile de infrumusetare sau pentru gospodarie. Dar daca am pondera acesta diferentiere? Si daca am porni in cautarea acelor daruri inedite, care ii pot ferici deopotriva si pe femei si pe barbati? Mai jos veti regasi o lista aparte, cu idei ce tin lumea tehnologiei, care vor aduce un suflu nou Sarbatorilor de anul acesta:


  • Cadouri imprimate in 3D: Asa cum incepe si prezentarea Fabricii de Cadouri 3D “oricui i s-a intamplat sa ii vină o idee foarte buna, dar sa nu o poata materializa„ Acum este posibil cu tehnologia de imprimare 3D. De la globuri pentru brad unicat, la ceasuri personalizate si orice gand de cadou pe care il aveti, imprimarea in 3D il poate realiza. Si da, se poate si in Romania. O echipa de tineri entuziasti au pornit Fabrica de Cadouri (www.fabcad.ro) si va asteapta sa ii provocati cu ideile pe care le aveti. Pe siteul lor veti regasi propunerile lor de obiecte (dar nu trebuie sa va limitati doar la ele), dar si articole si informatii despre cum tehnologia de imprimare in 3D schimba societatea in care traim. 
  • Stilouri destepte sau smartpens: Daca telefoanele smart sunt deja parte integranta a vietii noastre cotidiene, este timpul si pentru alte device-uri destepte sa isi faca loc in viata noastra. Iar unul dintre acestea este chiar stiloul cu care scriem, pe care il putem regasi total schimbat in zilele acestea. De la simpla scriere pe hartie a informatiilor, stilourile de astazi pot inregistra, memora pagini intregi de notite, se pot conecta cu alte deviceuri etc. Pe Amazon.com puteti regasi o lista cu astfel de stilouri, iar un cadou in stilul James Bond va fi cu siguranta un mod inovator de a-i spune Craciun Fericit!
  • Camere foto in editie limitata: Pasionatii de fotografie asteapta cu nerbdare zilele de inceput de an, care aduc cele mai noi modele de camere foto pe piata. Dar nici luna decembrie nu este mai prejos, mai ales ca putem regasi pe diferite siteuri editii limitate si exclusiviste ale camerelor foto, care se pot regasi sub bradul de Craciun. O astfel de colaborare de succes este cea dintre renumita casa pariziana Hermes si compania germana Leica, fondata in 1849, care ne aduce anul acesta Leica M9-P „Edition Hermes”: http://us.leica-camera.com/photography/special_editions/m9_edition_hermes/ Cine spune ca moda si fotografia trebuie sa se regaseasca doar in paginile revistelor glossy?
 Desigur, lista ar putea fi mai lunga de atat, mai ales ca pe final an s-au lansat sau urmeaza a fi lansate in destul de scurt timp numeroase gadget-uri si deviceuri. Cadourile sunt fara doar si poate parte din farmecul luniii decembrie, iar fiecare dintre noi avem o lista lunga pentru fiecare om drag din viata noastra. 


 Voi cu ce planuiti sa ii surprindeti pe cei dragi? 

Nota: Articolul face parte din seria "Subiectul lunii" si a fost publicat initial aici. 

Postări populare